Omstart?!

Jag har haft fleera olika bloggar hittills. De bloggarna som jag använt längt har nog varit de på blogspot.com och wordpress.com. Nu har jag dock tröttnat. Tänkte ge blogg.se en chans. Har haft blogg här tidigare, men raderade bort den. Vilket jag ångrar för tillfället. Jaja, ingen idé att sörja. :)

Ni som har läst mina gamla bloggar har nog lite koll på vem jag är, och vad som händer i mitt liv.
Jag är en 23årig finsk tjej, som bor i Finland. Dock pratar man inte bara finska här, utan hela samhället är finlandssvenskt. Så kommer inte att glömma svenskan direkt. :) Jag har två barn. Minya, 4år gammal. Som bor i Sverige hos sin pappa (pga diverse tvister och problem genom tiderna, men det jobbar vi på för fullt!!) Henne fick jag när jag var 19år. Samt lilla Engla, 2år gammal busunge. Bor med mig på heltid. Har ingen kontakt med sin bio-pappa, kommer aldrig att ha det heller. Energisk, blyg tjej, som endast pratar finska! :)
Vi bor tillsammans med min fästman, en helt underbar kille/man (vad man nu ska kalla en 26åring, hehe). Att flytta till Finland kunde inte bli mer än rätt. Från att ha dödsångest varje dag i Sverige, till att flytta hit, till Finland, och få börja må bra. Ja vad ska man säga?! Finland räddade mig! :)
Jag och Engla är hemma ett år till, tillsammans. Får vårdnadsbidrag för henne, en summa som kommunen helre betalar ut, än att man utnyttjar deras dagvård. Så på dagarna är vi på äventyr, ute och leker, eller så myser vi bara hemma tillsammans.

Ja det var lite kort om oss. Kanske mer än vad andra visste. Har ni frågor, ställ dem. Vet att folk snackar en hel del skit, jag är van vid det, men FRÅGA istället för att dra era egna slutsatser!

Take care!
Kram // mamma Susku

RSS 2.0