Ja ja..

Jag ska försöka bli lite bättre på att blogga. I know I know.. :)

Har denna vecka varit ensam hemma med Engla. "Gräsänka" eller vad man kallar det för. Vi har haft lite gräl, och krig med sambon. Han har bott hos sin pappa. Känns faktiskt ganska bra att ha fått rensa luften. Vi har ju levt ganska tätt ihop sedan vi träffades, och nu senaste tiden knappt pratat. Utan vi har bara varit. Så det blev väl tillräckligt mycket tillslut. Ikväll kommer han hem dock, och jag saknar honom!!

Vi lovade varandra att börja uppskatta tiden tillsammans mer. Göra något vettigt, och inte alltid bara "vara". Så imorgon ska vi ut i skogen för att leta efter kottar! Därefter ska vi ev kika in på nya leklandet här. Det öppnar idag. :) Sedan har jag planerat trerätters middag, eller ja för, huvud & efterrätt. Åt oss alla. :)
Vad det blir, tänker jag inte avslöja än. Gör det på söndag istället, med bilder på resultatet. :) Var iallafall "väl planerade" måltider. :P Inget jag gjort förut. Kul att testa något nytt.

Engla växer så det knakar. Hon är så himla lång!! Hon är en öppen och glad liten tjej. Väldigt nyfiken av sig, och mycket spring i benen. Hon kan vara blyg i början, men det släpper rätt så fort. :) Hon älskar att leka med små "figurer". T.ex kinder leksaker, mumintroll och smådjur. Hon kan sitta i ett par timmar, prata med leksakerna, placera de lite roligt, och leka. Det är rätt så nytt för att vara Engla. För någon månad sedan krävde hon sällskap vid lek, nu fixar hon det själv. :) Hon är otroligt närhets krävande. Vilket inte gör mig ett dugg, för jag tycker det är otroligt mysigt att hon vill sitta i famnen, kramas och mysa. Om något år kommer hon inte vilja det, utan då är det snarare "dra härifrån..." eller mindre snälla ord. Man får passa på att njuta! Och det gör jag verkligen, jag uppskattar tiden tillsammans med min envisa lilla mulåsna. ;)

Julklappar.. har funderat på vad Engla ska få. Blir inte mycket iår, men ska köpa välplanerade, som jag vet att hon uppskattar. Funderar på disney prinsessorna bäddset (måste dock köpa större täcke & kudde först), hår grejjer, och något som har med småsaker att göra. Funderar faktiskt på dockhus. Tror inte att hon är för liten, hon är så noga med sina små saker. :)

Nä, måste fixa med tvätten nu, sedan dammsuga och grejja.

Höres..


RSS 2.0