Plaza

Åh vad jag triiiivs här i Salo/Halikko. Vi har såå mycket att göra på dagarna. Känns som att jag har upplevt MER på 5 dagar här, än vad jag gjorde på 5-6 månader borta i Dalsbruk. Idag har vi varit ute och träffat en annan mamma, som har två barn, två små tjejer. En liten bebisflicka på 1månad, och en flicka på 1år och 2 månader. Engla och den äldre flickan sprang runt, Engla ville att flickan skulle springa efter hela tiden. :) De trivdes tillsammans. Synd bara att det var så gaalet kallt ute! :( Vi ska ev träffas igen redan nu i helgen, och nästa torsdag ska vi gå på föräldra café här i Halikko. :) Så skoj! Engla lär älska det, springa och träffa andra ungar! :D

Idag yrade vi runt på Plaza (shoppincenter) i flera timmar. Vi käkade ute, Engla fick nya regnkläder, (de gamla sålde jag, de var tok för små) Reima regnkläder. Fyndade på rean. 25 euro för jacka + byxor. Så de ska vi använda när det är blött. Gummistövlar har hon två par redan. :) Behöver tjockare vantar till henne, de hon har nu, är för tunna. Upptäckte det idag, hennes fingrar var som små röda korvar efter att vi hade varit ute i en timme. :( Storhandlade frukt idag också. Ska göra fruktsallad imorgon, blev SÅ sugen på det. Nyttigt för oss alla, och Engla lär älska det. Så länge det innehåller banan (pampa).

Imorgon blir det att promenera bort till plaza (ca 3km hemifrån), ska fixa fotsack till vagnen. Sen in och fixa vantarna. Väntar nog in Arto där, sen åker vi hem tillsammans, bastu tid 16-17, sen iväg till plaza igen. De har fyrverkerier där då, och jultomten kommer för att dela ut julpåsar till alla barnen. Så blir lite familjemys.
Det är dessutom vår 8 mån dag imorgon! <3 Tiden går fort när man trivs, och har kul!!

Nu är det dags att stänga av datorn. Återkommer.


Älskar er!!

Kram kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0