Full rulle.

Har haft fullt upp senaste dagarna. I fredags kom min mamma hit till Finland, för att hälsa på oss. Hon stannade dock inte längre än till lördag kväll. Var kul att träffa henne igen, även om det inte var mer än 3 månader sen vi sågs senast. Engla tyckte det var ännu roligare. Hon satt och sa "mummi tulee kohta" (mormor kommer snart) hela bilresan till åbo, när vi hämtade mamma från hamnen i fredags. Engla satt och höll i mummis hand hela bilresan ner till Dalsbruk. Trodde faktiskt att Engla skulle vara lite blyg i början, men inte då. Hon hade inte glömt bort mormor.

Lördagen gick otroligt fort. Vi åkte upp till Kimito, morsan fastnade inne i en prylaffär. Hon gick runt där i säkert en timme, och ville ha allt därifrån. Nåväl, fick påminna henne om att hon skulle åka under kvällen, så vi kunde åka vidare till S-Market för att handla mat. Engla var för uppspelt för att sova. Så natten mellan fredag & lördag sov hon endast 8 timmar. På dagen sov hon 40 minuter. På bilresan till hamnen, lördag kväll, sov hon 30 minuter. På hemresan från hamnen sov hon i en timme. Så fort vi kom hem, så tvärslocknade hon. Sov i 12 timmar. :)
Hon har fortsatt att prata om mummi. Och i hamnen, när morsan skulle checka in, för att gå ombord båten, började Engla springa efter. :/ Lilla hjärtat.
Nu träffas vi senast i december, över jul. Då åker vi till Sverige i några dagar och firar jul hemma hos mamma. Blir kul för Engla, och uppfriskande för oss.

Den 17 oktober åker vi, alltså jag, Engla och Arto, på en Stockholms kryssning. Alltså åbo-sthlm-åbo, dygnskryssning. Blir alkoholfritt, och lite "semester". Vi ska "fira" vår förlovning. Vi har imorgon varit förlovade i en månad! :) På torsdag hämtar vi ringarna. Tog lite tid, men jag velade först. Gillar inte smycken, men gav efter tillslut. Valde den tunnaste tror jag. :P

Nej, nu orkar jag inte skriva mer. Ska mata Engla, sen ska vi rita. Måste även leta reda på muffins recept, så att vi kan baka imorgon eftermiddag när Arto är på jobbet. :)

Återkommer.

Kram kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0