Ooopps...

Har totalt glömt bort bloggen ett tag nu. Har haft så mycket annat i tankarna. Älskling har varit hemma hela den här veckan, permitterad från jobbet (eller hur det nu stavas). Han har nattskift söndag-torsdag. Sen ledig i 3 dagar, och DÅ flyttar vi. Bye bye Kimitoön! :D Vi åker upp till Salo på måndag tror jag, för att hämta nycklarna. Då får jag passa på att kika på lägenheten när den är TOM. För senast när vi var där, då var lägenheten överfull! Hahaha.. man fick inte så bra syn på väggarna osv. Lång och smal hall var det iallafall, och lagom vardagsrum, soverummet var stort, likaså köket. Blir nog perfekt för oss där. :) Nära till ALLT!
Fanns gungor på framsidan av huset. Så dit kan jag gå med Engla när vi har tråkigt. Nu ligger närmaste gungan en bra bit hemifrån. Tråk.

Engla kommer inte att få eget rum längre. Utan vi sover alla i samma rum, och hon får lekhörna i vardagsrummet. Vi börjar så iallafall. Om det inte funkar, får hon sovrummet, och vi sovhörna i vardagsrummet. Beror helt på hur Engla sover och mår. :)

Har börjat packa här hemma. Vi räknade alla våra dvd filmer... över 240st. Skulle vilja ha hit alla mina dvd från Sverige också, då blir det ca 20st fler. Saknar min sex & the city film! ;)

Nä, nu ska vi ha film mys med lillan! Sen är det dags för lunch & middagslur för Engla. Arto är hos sin pappa och städar bilen, både på in & utsidan!

Kram kram

Kommentarer
Postat av: mami

hyvä kun kaikki funkaa,Engla ei välttämättä tarte vielä omaa huonetta jos olette hiljaa siellä kun se nukkuu,ei mitään pervo leikkejä porno täti

2009-11-08 @ 18:36:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0