Lycka.

Idag har det varit full rulle. Arto kom hem efter nattskift och några timmars sömn hemma hos sinna mamma, vid 12 tiden. Vi åkte ganska så direkt därefter till kommunhuset, för att lösa ut nycklarna till radhuset. 4st nycklar fick vi, och direkt efter det åkte vi till radhuset. Det var underbart att låsa upp dörren, och stiga in i nya hemmet. Det är så fint i lägenheten. Fina tapeter (om man jämför med väggarna här i nuvarande lägenheten). Kommer att stortrivas där. Enda som jag nojjar över är trapporna. Är livrädd över att Engla ska ramla ner för dom eller så. Det fanns en grind uppe, men tänk om hon lyckas med att trilla ner ändå? Får ont i magen av att tänka på det. :/
Bastun var så mysig. Så den kommer vi att ha igång en gång i veckan (elräkningen lär nog skjuta iväg om man har den på flera gånger i veckan). Hallen är jätte stor. Skönt att man slipper trängas med skor och jackor där. Finns en liten farstu också. :) Sovrummet nere har blå tapeter, där ska vi vuxna sova. Måste köpa mörka gardiner ner dit. Sovrummet uppe hade ljusare, har kvar Englas zoo gardiner. Ska dock skaffa roooosa ;) gardiner till henne senare i framtiden, hela hennes rum ska ju inredas i rosa färger. Prinsess rum. :D Eller ja, pastellfärger. SÅ länge hon inte bryr sig, får jag välja färger.
Vardagsrummet hade mörkgul/orange liknande tapeter, Kanske inte världens snyggaste färg, men då jag vill inreda i "natur" färger, så passar det helt ok. Vi har ju mörkbruna möbler + mörkgröna soffor. Får se om vi tapetserar om någon dag.
Hallen nere  + köksområdet uppe var ljusgrönt med bård. Det gillar jag. Har ju tidigare haft grönt i köket, så kommer nog bli bra. :)

Vi ska börja köra över saker till radhuset redan imorgon, dock inga stora saker. Vi får låna väninnans bil med släp nästa vecka, då kör vi över stora sakerna. Tur att vi har god tid på oss. Den 27 eller 28 ska vi storstäda den här lägenheten, och den 1 mars lämnar vi in nycklarna. :)

Engla blev alldeles till sig när jag berättade om att vi skulle bo i radhuset, och hon visade genast var hennes säng skulle vara. Hon visade även var dockvagnen skulle vara osv. Hon kommer nog att trivas bra där, vi har pulkabacke brevid huset, sen kommer vi att köpa en sandlåda med lock, som vi kan ha vid uteplatsen på övervåningen. Äsch, blir alldeles till mig när jag planerar. :) Är min dröm att bo i radhus, att ha egen gräsmatta. :D



Här är radhusets framsida. Vi har alltså en balkong också. :P

Återkommer imorgon, nu ska jag sova.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0