Trots...

Engla är verkligen i jobbigaste trotsåldern nu, hoppas jag iallafall. Värre kan det väl ändå inte bli??? Hon får hysteriska sammanbrott dagligen, ibland flera gånger om dagen. Hon har såååå stark vilja. Får hon inte göra som hon vill, då är det katastrof. Världen dras under hennes fötter, och hon blir flyförbannad/ledsen/hysterisk på samma gång. Hon vill ha tröst, men vill inte att man rör henne. ;) Sådär super rolig kombination. Tur att det brukar lugna ner sig hyffsat fort.
Hon är så himla ENVIS. Kul att hon är medveten om vad hon vill, men tyvärr så brukar hon vilja tokiga saker.

Nu när vi flyttar till radhuset, ska jag försöka få henne att sluta med napp. Tanken är att plocka undan ALLA 593587837 nappar, och låta henne ha EN, och när den är trasig. Ja, då finns det ingen napp att ge. Hon klarar sig fint på dagen utan nappen, likaså utan sin "Mosse" (snutten). Snutten får dock vara kvar. Blöjan ska vi även ha bort inom kort. Kommer att ha en potta på övervåningen, och en nere. Samt en sån där sits som man har på toaletten. Engla är smart, så hon blir nog blöjfri fort. Gäller bara att jag och Arto är med på noterna.

I sommar gör vi oss av med vagnen också. Ja, tre år. Hon behöver ingen då längre. Hon har två ben att gå med. Vi ska behålla ena vagnen, som extra IFALL hon blir trött i benen. Annars behövs ingen. Tänkte först att ha en som "sova ute" vagn.. men hon sover ju inte middag längre. :D Så där rök den idéen..

Ska börja packa lite smått redan idag. Så att vi kommer igång snabbt när vi väl ska flytta. :) Så man slipper leta efter rätta saker i flera dagar innan man kommit till ro. Måste även köpa lite bastu saker. För nu kommer vi ju att ha bastu. :D Ska bli SÅ kul att testa den.

Nej, nu ska vi göra oss klara. Arto kommer hem strax. Ska storhandla och ha fredag myskväll. :)

Återkommer..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0